Assing Sogns Jagt- og Skytteforening

Støt Assing Sogns Jagt og skytteforening og Danmarks Jægerforbund! 


I Assing Sogns jagt og skytteforening, vil vi naturligvis meget gerne have dig med som nyt medlem.

 
Som medlem af Assing Sogns Jagt og skytteforening støtter du vores lokale forening og kan samtidigt få indflydelse på vores arbejde i foreningen og for jagten i lokalområdet. Som medlem hos os, bliver du samtidigt medlem af Danmarks Jægerforbund og opnår således en lang række fordele.

Dit medlemskab af Danmarks Jægerforbund, er først og fremmest din mulighed for at støtte og få indflydelse på forbundets store arbejde for og omkring jagten i Danmark. Samtidigt får du som medlem tilsendt medlemsbladet Jæger 11 gange årligt, og opnår en række fordele, i form af bl.a. medlemsrabatter og mulighed for deltagelse i spændende og relevante kurser, arrangementer, konkurrencer mv. i forbundets regi.  

 
Ønsker du at høre nærmere, eller at registrere dig som medlem, kan du gøre ét af følgende: 


- Du er meget velkommen til at kontakte vores formand, Torben Bøndergaard på 22151716 eller torben@nordmannsgran.dk, og høre nærmere om foreningens arbejde og de mange gode grunde, der er til et medlemskab.  
 
- Du kan henvende dig til en fra vagtholdet, når du besøger os i klubhuset på Vorgodvej 2c, Kibæk. De fortæller naturligvis gerne om foreningen og kan tage imod de informationer som oprettelsen af et medlemskab kræver. 
 
- Du kan ligeledes følge nedenstående link til jægerforbundets hjemmeside, hvor du kan oprette dig som nyt medlem af Assing Sogns Jagt og Skytteforening.  https://www.jaegerforbundet.dk/om-dj/medlemskab/bliv-medlem/ På hjemmesiden, kan du også læse meget mere om forbundets politiske arbejde, arrangementer medlemsfordele, typer af medlemsskaber mv. 
 
Ved indmeldelse har vi behov for følgende informationer, og vi passer naturligvis godt på dine data som Persondataloven foreskriver det. 
- Navn - Adresse - Fødselsdato - Mailadresse  - Mobilnummer - Information omkring, hvis du i forvejen er medlem af Danmarks jægerforbund, Dansk flugtskydningsforbund eller Dansk Skytteunion. 
 
Vi glæder os til at byde dig velkommen i foreningen! 
                                                                                                 Bestyrelsen 

 

Assing Sogns Jagt- og Skytteforening. Vorgodvej 2C, 6933 Kibæk.

Hjemmeside fra e-hjemmeside.dk